Eğitim Öğretim Süresince Öğrenci, Personel ve Velilerimizin, Uyması ve Alması Gereken Önlemler

16.10.2020 490

-Velilerimiz zorunlu durumlar dışında Okul binalarına giriş yapamayacaktır. Veli görüşmeleri dahil bilgilendirme toplantıları online yapılacaktır. Bu şekilde organize edilemeyecek toplantılar ise minimum katılımcı maksimum hijyen koşullarıyla düzenlenecektir. Okula girişin zorunlu olduğu durumlarda velilerimiz randevu alarak, yanlarında getirdikleri maske ve koruyucu malzemeleriyle gerekli önlemleri alarak Okula giriş yapabileceklerdir.

- Velilerimiz Yerleşke içerisine araçla giremeyecektir. Araçlarını kampus dışında belirlenen yerlere park edebileceklerdir.

-Öğrencilerin Okul binasına giriş ve çıkışları sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilecektir.

- Tüm öğrenci ve çalışanlarımızın Okul içerisinde tüm mekanlarda maske takmaları zorunludur.