Okul Tadilatı Nedeniyle Okulumuz Şehit Adem Ovar İlkokuluna Taşınacak

22.02.2021 753

İlçemiz İsmail Erol Ortaokulu binasının güçlendirme inşaatı, 22 Şubat 2021 Pazartesi gününden itibaren yapılmaya başlanacağından dolayı; adı geçen okul binasındaki güçlendirme çalışmaları tamamlanıncaya kadar, İsmail Erol Ortaokulu binasında eğitim-öğretime devam eden, İsmail Erol İlkokulu öğrencilerinin, Yeşilyurt Şehit Adem Ovar İlkokulunda ikili eğitim olarak eğitim-öğretime devam etmeleri,  İsmail Erol Ortaokulu öğrencilerinin de, Turunçova Şehit Nurettin Tek Ortaokulunda eğitim-öğretime devam etmelerine ilişkin Kaymakamlık Makam onayı alınmıştır.

Bu karar doğrultusunda okul idaremiz ve Şehit Adem Ovar İlkokulu idaresi bir araya gelerek 2. dönem için eğitim öğretim planlamasını yapmıştır. 1 Mart 2021 tarihinden itibaren başlayacak olan yüz yüze eğitim dönemi okulumuz öğrencileri için Şehit Adem Ovar İlkokulunda başlayacaktır.