İsmail Erol İlkokulu

Vizyon: İstiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ve mutluluğunu yaşasın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın.

Misyon: Eğitimde feda edilecek birey yoktur” ilkesi doğrultusunda, zorunlu eğitim çağında olan öğrenciler öncelikli olmak üzere, ihtiyacı olan herkese, çağdaş ve bilimsel yöntemlerle, evrensel ve etik değerler, yaşamsal beceriler ve bilgiler kazanmalarına yönelik eğitim ve öğretim hizmetleri sunarak, onları hayata ve üst öğretime hazırlamaktır.

Başarılar:

Isınma: Klima
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: etwinning
Diğer Hususlar: Okulumuz 2019 -2020 Eğitim Öğretim yılı Mart ayında depreme dayanıksız olduğu için yıkılmış olup İsmail Erol Ortaokulu bünyesinde geçici olarak eğitime devam etmektedir.

Telefon - 0 (242) 852 27 11

WEB - https://ismailerol.meb.k12.tr

Adres - Yeşilyurt Mahallesi Atatürk Caddesi No61 Finike/Antalya

Yerleşim Yeri - Belde

Adres - Yeşilyurt Mahallesi Atatürk Caddesi No61 Finike/Antalya

Ulaşım Her 30 dakikada minibüs ile ilçe merkezine ulaşmak mümkün.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 5 il merkezine 125 km uzaklıktadır.